Kontakt oss

Send oss en epost!

Kontaktinfo:

Melding:

Tusen Takk! Din melding har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Ingen registrerte betalingsanmerkninger

Velg det du ønsker tilbud på:

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang.

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten.

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Opplysningsskjema

Byggemåte
Yttervegger Betong / Mur / TeglStål / AluminiumTre
Takdekke BetongStålTre
Dragere BetongStål / LimtreTre
Søyler Betong / MurStål / LimtreTre
Sikkerhetstiltak
Brann Brannalarm FG godkjentBrannstasjon 0-5 kmSprinklerTermograferingBrannskillerRør i rør
Vann SlukVannsensorTyverialarm FG godkjent
Tyveri Låser GF - godkjentReserve-aggregatStrømbruddsvarsling
Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Blogg

Aktuelle artikler om forsikringer

Dette er viktig å tenke på når du skal velge husforsikring

Det kan være vanskelig i vite hvor man skal begynne letingen etter den perfekte husforsikringen. Hvilket forsikringsselskap vil best dekke akkurat dine behov? I denne artikkelen tar vi en titt på hvilke ting du gjør lurt i å huske på når du velger husforsikring.

Les mer
Trenger jeg superforsikring på bilen?

Det finnes en rekke forskjellige pakker å velge mellom når du skal ha forsikring til bilen din. I de siste årene har det kommet flere såkalte superforsikringer til bil på markedet. Avhengig av bilmodellen din og hva du bruker den til kan det godt hende at nettopp en slik superforsikring er akkurat det du trenger.

Les mer
Bedriftsforsikring for små og mellomstore bedrifter

Med mindre dere har en god egenkapital til å dekke eventuelle uheldige situasjoner sitter dere fort i klemma uten bedriftsforsikring. Vi hjelper dere med å finne beste løsningen for din bedrift.

Les mer
Prosjektforsikring – Essensielt for deg som driver håndverkerfirma

Dersom du er håndverker og driver firma er det svært viktig å ha en god prosjektforsikring. Det er mye som kan skje når man tar på seg forskjellige byggejobber rundt om i landet. I denne artikkelen gir vi deg en gjennomgang av prosjektforsikringer og hvor du finner de beste.

Les mer
Spar stort på å velge riktig borettslagforsikring

Det er svært viktig å ha en god borettslagforsikring. Med en slik forsikring kan beboerne føle seg trygge og ivaretatt av sameiet sitt. Men som med alle andre forsikringer kan det være vanskelig å finne ut av hvilken borettslagforsikring dere bør velge.

Les mer
Slik finner du de beste bedriftsforsikringene

Om dere er en stor eller liten bedrift er det svært viktig å ha en god bedriftsforsikring, men kan være vanskelig å finne den riktige bedriftsforsikringen til akkurat ditt selskap. Her er noen tips for å finne de beste bedriftsforsikringene til deres behov.

Les mer
Disse forsikringene sikrer deg best mot innbrudd

Alle som leier eller eier bolig bør ha en eller annen form for forsikring. Du kan velge å forsikre huset ditt mot utvendige skader med en husforsikring. Men hva med eiendelene dine? Har du tenkt gjennom hvilke konsekvenser et innbrudd vil ha for deg og dine?

Les mer
Pass på disse tingene før du drar på bilferie i Europa

I disse tider hvor fly- og pakkereiser blir billigere og billigere er det lett å undervurdere den gode gamle bilferien. Men hvis du har lyst til å reise både billig og fleksibelt kan en bilferie i Europa til sommeren være helt perfekt. Bilferier er morsomme for både store og små, og man får utforske reisemålene på en helt annen måte enn hvis man reiser med fly. Kanskje finner dere også noen spennende steder som dere ikke engang hadde tenkt på før dere satte ut. Men det er flere ting å huske på før du drar på bilferie i Europa. Her er fem av dem.

Les mer
Forsikring ved utleie av bolig

Utleie av bolig kan være en utrolig god ekstra-inntekt. Og dersom du får en god leietaker er det også lekende lett. Men det er en stor ting å leie ut boligen din. Som utleier står du ansvarlig for en rekke forskjellige ting hvis noe uventet skulle skje. Derfor er det viktig at du setter deg godt inn i hva det vil innebære å leie ut boligen din. Her er fem gode råd til deg som skal leie ut bolig.

Les mer