Kontakt oss

Send oss en epost!

Kontaktinfo:

Melding:

Tusen Takk! Din melding har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Ingen registrerte betalingsanmerkninger

Velg det du ønsker tilbud på:

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang.

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten.

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Opplysningsskjema

Byggemåte
Yttervegger Betong / Mur / TeglStål / AluminiumTre
Takdekke BetongStålTre
Dragere BetongStål / LimtreTre
Søyler Betong / MurStål / LimtreTre
Sikkerhetstiltak
Brann Brannalarm FG godkjentBrannstasjon 0-5 kmSprinklerTermograferingBrannskillerRør i rør
Vann SlukVannsensorTyverialarm FG godkjent
Tyveri Låser GF - godkjentReserve-aggregatStrømbruddsvarsling
Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Næringsforsikring

FÅ BESTE PRIS PÅ FIRMAFORSIKRINGER!


Fyll ut vårt enkle kontaktskjema på 1 minutt!


Billig bedriftsforsikring

En god forsikring til dit firma trenger ikke være dyrt. Vi hjelper deg med å finne beste og rimeligste forsikringer til din bedrift.

Når man har et firma er det viktig at forsikringene er i orden om noe skulle skje. Har man flere ansatte så har man ofte eiendeler som man ikke alltid har full kontroll over. Bruk 2 minutter av din tid på å sende inn anbud på dine bedriftsforsikringer i dag. Vi vil da videresende forespørselen til våre samarbeidspartnere som vil komme med tilbud til deg.

Bedriftsforsikring

Ønsker du å starte din egen bedrift må du være forberedt på å legge ned mye hardt arbeid og i de aller fleste tilfeller også en god del kapital for å få hjulene til å rulle. Ikke bare må du ta en personlig økonomisk risiko, men ettersom du har investert så mye av din tid, energi, kapital og lidenskap i bedriften er det ekstra smertefullt hvis uhellet inntreffer og du ikke har god nok dekning på forsikringene dine.

Hvilke bedriftsforsikring som passer for akkurat din bedrift vil være avhengig av hva bedriften din driver med og hvor du har meste å tape hvis uhellet inntreffer. Det er også mye penger å spare på å sammenligne de ulike tilbudene fra flere forsikringsselskaper for å finne det selskapet som kan tilby deg den beste forsikringen til den laveste prisen.


Hva dekkes?


Hva som dekkes, og hvor store maksgrensene for ulike utbetalinger er vil alltid variere fra forsikring til forsikring og det er derfor viktig at du setter deg ned og finner ut hva som er dine behov og hvilke situasjoner du må være forsikret mot. Har du en større bedrift og ønsker å ha alt samlet i en stor forsikring får du omfattende bedriftsforsikringer som tar seg av dette. Under følger en generell oversikt over hva en typisk omfattende bedriftsforsikring dekker:


• Skader på maskiner, inventar og løsøre.
• Skader som følge av vann og brann.
• Tyveri, hærverk og ran/overfall.
• Driftsavbrudd
• Skader på ting eller person som følge av virksomhet.
• Destruksjon og opprydning av materiell ved skader.


Noen forsikringsselskaper tilbyr brede forsikringer som dekker det meste du skulle trenge, men for mindre bedrifter er det også mulig å skaffe seg billigere, og mer spesifikke forsikringer. Eier du for eksempel en transportbedrift hvor bilene, dine ansatte og varene du frakter er det eneste du behøver å forsikre kan du plukke ut disse enkeltforsikringene og slippe billigere unna enn hvis du skulle måtte ha en bred og dyr bedriftsforsikring som dekker en haug med skader du ikke vil være utsatt for.


Hvilken forsikring bør jeg velge?


Hvilken forsikring som er best for deg er det bare du som vet. Det som er viktig er at du har en klar formening om hvilke risiko bedriften er utsatt for, og hvilke hendelser du ikke vil kunne komme tilbake fra uten forsikring. Når du vet dette kan du begynne å hente inn tilbud fra ulike forsikringsselskaper og sammenligne dem med hverandre.

Anbud på bedriftsforsikringer


Når du skal søke om forsikring må du ofte gjennom svært omfattende prosesser hvor du må oppgi utrolig mye informasjon om deg og din bedrift til hvert eneste forsikringsselskap. Heldigvis finnes det en løsning!

Du kan oppgi all den nødvendige informasjonen på Forsikringsanbud.com som igjen vil formidle den videre til flere ulike forsikringsselskaper. Den samler så inn flere ulike tilbud og presentere dem for deg. Da kan du enkelt sammenligne tilbudene å velge det som passer best for deg. Slik sparer du både tid og penger som du heller kan bruke på å bygge bedriften din, i visshet om at du er forsikret skulle det utenkelige skje!

Næringsbil

Det er ofte store forskjeller på hva de ulike forsikringsselskpaene kan tilby i pris på næringsbil. Bruk 2 minutter av din tid å la flere selskaper kjempe om deg som kunde. Slik sparer du tusenvis av kroner i året!De ulike forsikringeneAnsvarsforsikring

Alle bileiere er lovpålagt å ha ansvarsforsikring på alle sine registrerte motorkjøretøy. Dette gjelder også for bedrift. Ansvarsforsikringen dekker potensielle skader som motorvognen kan påføre på ting og mennesker. Skader på eget kjøretøy og eiendom dekkes ikke av ansvarsforsikringen, men ansvarsforsikringen gir deg fri rettshjelp, fratrukket en egenandel.

Delkasko

Delkasko dekker alt som ansvarsforsikringen dekker, samt skader ved brann, tyveri, steinsprutskader og veihjelp. Delkasko dekker ikke skader på eget kjøretøy som følge av kollisjon eller utforkjøring, men den dekker berging, hjemtransport og hjelp ved driftsstans.

Kasko

Kasko er en mer omfattende forsikring for deg som har en relativt ny og verdifull bil. Den dekker, i tillegg til alt ansvars- og delkaskoforsikringen dekker, også skader på eget kjøretøy som følge av utforkjøring, velt, kollisjon, hærverk. Den kan også dekke kostander knyttet til leiebil og for eksempel fylling av feil drivstoff.

Kasko pluss / Superforsikring

De fleste forsikringsselskapene tilbyr også et forsikringsprodukt som ofte går under navn som ”kasko pluss”, ”kasko best” eller ”superkasko”. Detter er kaskoforsikringer med ekstra dekning. Hva som inngår i disse forsikringene vil variere med de inkluderer gjerne leiebil i reparasjonstiden, utvidet dekning ved uhell i utlandet, maskinskadeforsikring som dekker skader på motor og girkasse på nyere biler og nøkkelforsikring.

TilleggsdekningerNæringsløsøre i bil

Vanlig standrad for næringsløsøre i bil er 10 000 kr. Har man verdier i bilen som er verdt mer enn dette må man ha en tilleggsdekinng. Denne dekningen omfatter en oppgitt sum på verdi av gjenstander som alltid befinner seg i bilen.

Begrenset identifikasjon

Dette er en forsikring som dekker skader selv om den ansvarlige for motorvognen har ført til en skade etter grov uaktsomhet, under påvirkning av alkohol eller ved brudd på sikkerhetsforskrifter.
Denne dekningen er å anbefale om man har ansatte som benytter som av næringsbilen.

Hvilken forsikring bør man velge for firmabilen?


Hvilken forsikring som passer best for deg er avhengig av flere faktorer. Den viktigste er gjerne verdien på bilen din. Har du en eldre bil som ikke er verdt mer en 10 000kr-60 000kr er det gjerne greit å droppe kaskoforsikringen ettersom den årlige forsikringspremien du må betale vil utgjøre en stor del av bilens verdi.

Hvis du er svært avhengig av bilen din og du ikke har råd til å kjøpe ny hvis uhellet skulle være ute, bør du gjerne investere i kaskoforsikring og heller betale litt ekstra for den ekstra tryggheten og forutsigbarheten dette gir.

Ettersom de ulike forsikringene og forsikringsselskapene dekker ulike hendelser og behov er det lurt å sette seg ned og bestemme seg for hvilke tjenester du ikke vil klare deg uten, og hvilke du ikke ønsker å betale ekstra for.

Ansvarsforsikring

Bygning

Håndverker?

Vi finner den beste løsningen for deg!
Mye rimeligere enn det du betaler i dag!

Send inn dine kontaktopplysninger, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Forsikringsanbud.com

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo

Epost

post@forsikringsanbud.com

Åpningstider: 09.00-17.00