Kontakt oss

Send oss en epost!

Kontaktinfo:

Melding:

Tusen Takk! Din melding har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Ingen registrerte betalingsanmerkninger

Velg det du ønsker tilbud på:

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Kontaktopplysninger

Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang.

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten.

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Opplysningsskjema

Byggemåte
Yttervegger Betong / Mur / TeglStål / AluminiumTre
Takdekke BetongStålTre
Dragere BetongStål / LimtreTre
Søyler Betong / MurStål / LimtreTre
Sikkerhetstiltak
Brann Brannalarm FG godkjentBrannstasjon 0-5 kmSprinklerTermograferingBrannskillerRør i rør
Vann SlukVannsensorTyverialarm FG godkjent
Tyveri Låser GF - godkjentReserve-aggregatStrømbruddsvarsling
Jeg ønsker å bli oppringt for en uforpliktende gjennomgang

Jeg har lest og godtatt vilkårene for bruk av tjenesten

Tusen takk! Ditt anbud har blitt sendt. Lukk.

Privat forsikring

FÅ BILLIG FORSIKRING HER


Fyll ut vår enkle anbudskjema på 2 minutter.

Ved flere produkter vil du oppnå større rabatter!

Billig forsikring

Med mindre du fremdeles er ung og bor hjemme hos foreldrene dine slipper du dessverre ikke unna de ulike forsikringene. Noen forsikringer må du ha, noen bør du ha, og noen kan du fint klare deg uten. Uansett hvilke forsikringer du velger å tegne er det alltid greit å få dem så billig som mulig.


Forsikringsanbud.com hjelper deg med å få best mulig pris på dine forsikringer. Det er ofte store forskjeller på hva de ulike forsikringselskapene kan tilby i pris og det vil alltid lønne seg å få flere selskaper til å gi deg et tilbud. Ofte er det flere tusen kroner i forskjell på pris uten av vilkår er dårligere.

Bruk 2 minutter av din tid å spar tusenvis av kroner
Spar penger på anbudstjenester for forsikring!


Når flere forsikringsselskaper konkurrerer om samme kunde sparer kunden penger. Nettbaserte anbudstjenester for forsikring skaper et åpent, oversiktlig og konkurransepreget marked for privatforsikringer. Anbudstjenesten gjør det enkelt og spare tid og penger på forsikring.


Sammenlign forsikringer og spar penger


Ved å bruke anbudstjenesten kan du enkelt og gratis hente inn tilbud på forsikring fra bransjens største, beste og billigste forsikringsselskap. Ettersom selskapene er klar over at deres anbud vil bli sammenlignet med alle andres gir dette deg de beste tilbudene på forsikring.


Spar penger ved å samle forsikringene


Ved å samle flere forsikringer hos ett selskap vil du kunne får ulike fordeler. Noen gir deg lavere egenandeler på første skade, mens andre gir deg rabatt på forsikringspremien eller andre fordeler. Du må ofte ha tre eller flere forsikringer i et selskap for å aktivere disse tilbudene og ofte vil du få en bedre avtale for hver ekstra forsikring du tegner med det samme selskapet.


Spar penger på ekstra sikkerhet


Når du forsikrer noe betaler du forsikringsselskapet for å ta din risiko. Ved å gjøre tiltak som senker denne risikoen vil du ofte få redusert forsikringspremien din og spare penger. Eksempler på sikkerhetstiltak som gjør forsikringen billigere er for eksempel boligalarm, brannalarmer, brannslukningsapparat og bilalarm. Hvor store rabatter du kan få er avhengig av utstyret, hvor i landet du befinner deg og hvilket forsikringsselskap du velger.


Spar penger på medlemsfordeler


Mange forsikringsselskaper tilbyr deg rabatt hvis du er medlem av ulike organisasjoner og foreninger. NITO, Akademikerne, Huseiernes Landsforbund, Forskerforbundet, NJFF, YS er eksempler på organisasjoner som har forhandlet frem egne medlemsrabatter hos ulike forsikringsselskaper. Her kan det være mye penger å spare på å undersøke om du er medlem i en organisasjon som kan gi deg rabatter på forsikring.


Spar penger på anbudstjenester for forsikring!


Når flere forsikringsselskaper konkurrerer om samme kunde sparer kunden penger. Nettbaserte anbudstjenester for forsikring skaper et åpent, oversiktlig og konkurransepreget marked for privatforsikringer. Anbudstjenesten gjør det enkelt og spare tid og penger på forsikring.


Er billig alltid best?


Når du velger forsikring er det viktig å ikke kun sammenligne pris. Når du kjøper en forsikring kjøper du deg trygghet og forutsigbarhet. Da er det viktig at forsikringen gir deg nettopp det. Det er viktig å være klar over hva forsikringen dekker og hva den ikke dekker. Samtidig vil ulike forsikringer dekke ulike skader og ha ulike krav som må være oppfylt for å få utbetalt forsikringspengene. Blir sykkelen din stjålet må du som regel ha hatt en godkjent lås på den hvis du skal få erstatning av forsikringsselskapet ditt.


Du må altså finne den forsikringen som gir deg den tryggheten du trenger i hverdagen, samtidig som den er rimelig. Når du får tilbud fra flere ulike selskaper blir det lettere å sammenligne vilkårene og prisene. Dette gjør at du kan velge den forsikringen som passer best for akkurat deg!


Ved å legge sammen alle pengene du kan spare ved å gjennomføre de enkle tiltakene som er beskrevet over vil du kunne redusere forsikringspremiene dine med flere tusen kroner hvert år! Pengene du sparer kan du for eksempel bruke på en ekstra fin ferietur for familien eller noe helt annet du ønsker deg!

Billig bilforsikring

For de aller fleste i dagens samfunn betyr muligheten til å eie en bil frihet og fleksibilitet. Enten du nettopp har fylt 18år og skal kjøpe din første bruktbil som kanskje er like gammel som deg, eller du er godt voksen og trenger en stor og sikker bil som kan ta deg og familien din trygt til hytta på fjellet er det en ting dere har til felles; Bilen må forsikres.


Det finnes mange ulike bilforsikringer og forsikringsselskaper der ute. Du har gjerne hørt om ansvarsforsikring, delkasko og helkasko før, uten at du helt vet forskjellen på dem. I denne artikkelen skal vi se på de ulike type forsikringene du kan velge mellom, hva de vanligvis dekker og hvilken forsikring som vil være best for deg.

Det er viktig å merke seg hva som dekkes av de ulike forsikringene vil variere noe fra selskap til selskap. Det er derfor viktig at du setter deg godt inn i dine spesifikke forsikringstilbud før du velger en forsikring som passer deg.


Bruk 2 minutter av din tid for å sende inn bilforsikring på anbud så får du flere selskaper til å kjempe om deg som kunde. Slik får du den beste prisen på bilforsikring.
De ulike forsikringeneAnsvarsforsikring

Alle bileiere er lovpålagt å ha ansvarsforsikring på alle sine registrerte motorkjøretøy. Ansvarsforsikringen dekker potensielle skader som motorvognen kan påføre på ting og mennesker. Det vil si at ansvarsforsikringen dekker skader på fører og passasjer, samt andre personer og andres eiendom. Ved personskade er ansvarsforsikringen ubegrenset, mens den ligger på 10 000 000kr ved skader på gjenstander og andres eiendom.


Det er også vanlig å ha en forsikring som heter fører- og passasjerulykke med. Mange selskap har dette med som standard på bilforsikring, enten det er ansvar eller bedre dekninger. Dette dekker en sum på 200 000 ved 100% invaliditet ved en ulykke med bilen.

Skader på eget kjøretøy og eiendom dekkes ikke av ansvarsforsikringen, men ansvarsforsikringen gir deg fri rettshjelp, fratrukket en egenandel. Det vil si at du får dekket advokat og andre utgifter du måtte ha i tilknytning til en juridisk tvistesak mellom for eksempel deg og verkstedet eller ved uenighet i en skadesak.

Delkasko

Delkasko dekker alt som ansvarsforsikringen dekker, samt skader ved brann, tyveri og stjålet løsøre, steinsprutskader og veihjelp ved for eksempel utforkjøringer. Delkasko dekker ikke skader på eget kjøretøy som følge av kollisjon eller utforkjøring, men den dekker beregning, hjemtransport og hjelp ved driftsstans.

Ettersom delkasko dekker flere ulike skader på eget kjøretøy enn ansvarsforsikringen er den også dyrere. Den er likevel billigere en kaskoforsikring.

Kasko

Kasko er en mer omfattende forsikring som er gunstig for deg som har en relativt ny og verdifull bil. Den dekker, i tillegg til alt ansvars- og delkaskoforsikringen dekker, også skader på eget kjøretøy som følge av utforkjøring, velt, kollisjon og hærverk. Den kan også dekke kostander knyttet til leiebil og for eksempel fylling av feil drivstoff. Leiebildekningen er som oftest 14 dager.

”Kasko pluss”

De fleste forsikringsselskapene tilbyr også et forsikringsprodukt som ofte går under navn som ”kasko pluss”, ”kasko best” eller ”superkasko”. Dett er er kaskoforsikringer med ekstra dekning. Hva som inngår i disse forsikringene vil variere men de inkluderer ofte ubegrenset med leiebil i reparasjonstiden, utvidet dekning ved uhell i utlandet, økt dekningssum ved tyveri av løsøre, maskinskadeforsikring som dekker skader på motor og girkasse på nyere biler og nøkkelforsikring som dekker tapte bilnøkler.


De fleste selskaper har en grense på hvor gammel en bil kan være for å tegne superforsikring. Denne er som oftest 8 år.
Det er heller ikke noe poeng i å kjøpe superforsikring på eldre biler enn 8 år da det står spesifisert i vilkårsdokumentene at dekningen frafaller ved 8 år gammel bil.
Dette finnes dog useriøse forsikringsselgere som ikke opplyser om dette og man kan få seg en ubehagelig opplevelse ved om det oppstår en skade.

Ettersom forsikringen er mer omfattende og gir høyere utbetalinger er også forsikringspremien, det du må betale for forsikringen, også høyere. Dette er forsikringen for deg med en dyr, ny bil, som ønsker en forutsigbar økonomi og er villig til å betale litt ekstra for det.

Hvilken forsikring bør man velge?


Hvilken forsikring som passer best for deg er avhengig av flere faktorer. Den viktigste er gjerne verdien på bilen din. Har du en eldre bil som ikke er verdt mer en 10 000kr-50 000kr er det gjerne greit å droppe kaskoforsikringen ettersom den årlige forsikringspremien du må betale vil utgjøre en stor del av bilens verdi. Når du kombinerer dette med egenandelen ved skader og tap av bonus er det ikke sikkert det vil lønne seg å benytte seg av kaskoforsikringen selv om du skulle ha den.

Hvis du er svært avhengig av bilen din og du ikke har råd til å kjøpe ny hvis uhellet skulle være ute, bør du gjerne investere i kaskoforsikring og heller betale litt ekstra for den ekstra tryggheten og forutsigbarheten dette gir.

Ettersom de ulike forsikringene og forsikringsselskapene dekker ulike hendelser og behov er det lurt å sette seg ned og bestemme seg for hvilke tjenester du ikke vil klare deg uten, og hvilke du ikke ønsker å betale ekstra for.

Hva bestemmer forsikringspremien?


Når du skal tegne en bilforsikring vurderer forsikringsselskapet deg ut fra en rekke kriterier. Den samlede vurderingen av disse vil avgjøre hvilke forsikringsvilkår selskapet tilbyr deg og hvor mye du må betale hvert år i forsikringspremie.


Forsikringsselskapene kan vekte de ulike faktorene ulikt fra hverandre og et selskap vektlegger gjerne enkelte faktorer som de andre ikke gjør osv. Forsikringspremien du blir tilbudt vil derfor variere fra selskap til selskap. Noen selskaper har for eksempel dyrere ungdomsforsikringer, slik at de kan tilby billigere forsikringer til godt voksne bileiere, mens andre velger å satse på unge førere.


Når selskapet bestemmer en kundes forsikringspremie bruker de statistikk for å bestemme hvor stor risiko det er for at du kommer til å trenge dekning av forsikringene din. Unge menn er for eksempel overrepresentert i ulykkesstatistikken slik at en 18år gammel mann vil måtte betale mer enn en 50 år gammel kvinne for å forsikre den samme bilen. Ved å gjøre slike vurderinger av ulike faktorer kommer de rem til en samlet risikoanalyse som bestemmer forsikringspremien du som kunde må betale.


Under finner du en liste over hvilke faktorer samtlige forsikringsselskap vurderer:

• Bileiers alder
• Om bilen skal brukes av andre enn bileier, og alder på disse.
• Bilmerke
• Størrelse på motor
• Størrelse på egenandel
• Bileiers bonus
• Kjørelengde
• Geografisk plassering

De overnevnte faktorene er selvfølgelig ikke de eneste som avgjør risikoen for forsikringsselskapet. Det finnes en rekke andre faktorer som mange av forsikringsselskapene vil ha med i vurderingen. Det går gjerne på hvordan bilen brukes eller hvilke sikkerhetsutstyr den har. Under har vi listet opp noen av disse:

• Antiskrens (ESP)
• ABS-Bremser
• Airbag
• Nattparkering (Garasje, på åpen gate osv.)
• Bilens årsmodell
• Har bilen tyverialarm?
• Medlemskap i foreninger eller organisasjoner


Hva er bonus?


Bonus er forsikringsselskapenes måte å belønne bileiere som kjører skadefritt og gir deg rabatt på både ansvars- og kaskoforsikringene. Bonusordningene er stort sett like hos de ulike selskapene, og du kan ta med deg bonusen du har opparbeidet deg i ett selskap med til et nytt hvis du bestemmer deg for å bytte forsikringsselskap.

De fleste forsikringsselskaper tilbyr en startbonus på 10-20% det første året ditt som bileier, for de yngste bilistene kommer det gjerne i bytte mot en økt egenandel. Du vil så få tildelt 10% ekstra bonus hvert år du kjører skadefritt helt til du når 70%. For å øke bonusen ytterligere må du kjøre skadefritt i 5år til. Da vil du ha 75% bonus.

Skulle uhellet være ute og du må benytte deg av forsikringen din, faller bonusen din drastisk det neste året, gjerne opptil 30%. Ettersom du også skulle fått en bonusøkning på 10% blir det totale tapet hele 40%. Det lønner seg altså å være forsiktig på veien!

Det kan være lønnsomt å samle forsikringene


Flere forsikringsselskaper tilbyr samlerabatter hvis du har flere forsikringer hos dem. Her kan det være mye penger å spare, men det er ingen garantier for at det er det beste i din situasjon.

Sammenlign forskinger!


Som vi har sett over, er det ikke helt enkelt å fastsette en pris på bilforsikringen. Derfor er det stor variasjon i hvilke avtaler de ulike forsikringsselskapene kan tilby deg. Det forsikringsselskapet som er best for faren eller naboen din, trenger ikke å være det som er best for deg. Det lønner seg derfor å hente inn tilbud fra flere ulike selskaper, slik at du kan sammenligne dem og velge det som gir deg de beste vilkårene til den beste prisen!

I dag finnes det heldigvis tjenester på internett som gjør dette svært enkelt. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn all den relevante informasjonen i et enkelt skjema, så hjelper portalen deg med å hente inn alle relevante forsikringsavtaler.

Ikke vær redd for å bytte forsikringsselskap!


Konkurransen i forsikringsmarkedet er knallhard og det er nesten alltid mulig å forhandle seg frem til en bedre avtale. Ikke være redd for å jevnlig undersøke priser hos ulike forsikringsselskaper. Da vet du at du alltid har den billigste og beste forsikringen. Velger du å bytte selskap vil som regel det nye selskapet ta hånd om alt det praktiske rundt det. Det eneste du vil merke er at regningen blir mindre.


Billig husforsikring

Finn den beste husforsikringen

Huset ditt er sannsynligvis den største og viktigste investeringen du kommer til å gjøre. Det er i huset du har lagt mesteparten av dine hardt opptjente penger og det er med forankring i huset familielivet og hverdagen utspiller seg.


Bruk Forsikringsanbud.com for å finne beste og billigste husforsikring. Det er helt gratis

Det ligge ikke bare store verdier i selve huset. Mange er ikke egentlig klar over hva de eier og hvor store verdier det er snakk om når man legger sammen møbler, elektronikk, klær, sportsutstyr, instrumenter og lignende. Derfor er det svært viktig å sørge for at du har en god forsikring på både huset og husets innhold som gir deg god dekning når du trenger den som mest.


Her skal vi se på tre ulike typer forsikringer knyttet til din bolig og hvordan du kan velge de forsikringene som er dekker dine behov på en best mulig måte.

Husforsikring


Hvis du eier et hus trenger du en husforsikring (villaforsikring). Husforsikringen gjelde selve huset, men ikke eiendelen som befinner seg inne i huset. Til eiendelene dine trenger du en innboforsikring.

En husforsikring dekker utgifter i forbindelse med brann- og vannskader, naturskader som skred og flom, skader på bygningen som følge av tyveri og hærverk, rettshjelp i tvister med tilknytning til bygningen og rivning og rydding i forbindelse med skader.

Nøyaktig hva de ulike husforsikringene dekker og hvor store forsikringssummene er vil variere fra selskap til selskap, men alle norske forsikringsselskap tilbyr fullverdiforsikring.

Det er likevel viktig å sette seg godt inn i vilkårene før du signerer en forsikringsavtale. Noen husforsikringen dekker for eksempel skadedyrsanering, mens andre dekker tapte leieinntekter som følge av skader og noen dekker alt. Her må du tenke over hvilke behov du har og hvilke dekninger som er viktigst for deg.

De fleste forsikringsselskap har en superdeking for hus. Denne er å anbefale, men her skal man være opmerksom på at slike dekninger ofte har en begrensning på alder på huset. Har det vært omfattende renoveringer i nyere tid, kan man likevel får superforsikring på elde bygg.


Forsikringspremien bestemmes utifra byggeår, bruttoarel og hvor bygnigen befinner seg.


Har du utleie i boligen din er det viktig at dette er spesifisert i husforsikringen. Noen selskaper har begrensninger på hvor mange utleieenheter du kan ha for å få dekket tapt leieinntekt.

Sopp- og skadedyrsforsikring


De aller fleste av oss er godt forsikret mot alvorlige skader som brann og flom, men de fleste er faktisk ikke forsikret mot skadedyr og sopp. Nordmenn reiser mye og det tas ofte med uønskede gjester hjem i kofferten. Har du først introdusert for eksempel veggdyr i huset ditt trenger du profesjonell hjelp for å bli kvitt dem. En veggdyrsanering kan fort koste 10.000-30.000 kroner!

Noen husforsikringer dekker tap som følge av hussopp insekter og skadedyr, men mange gjør det ikke. Noen steder tilbys dette i en ”husforsikring Ekstra” sammen med flere ulike ekstradekninger. Det er også mulig skaffe seg denne dekningen som en tilleggsforsikring.
Innboforsikring


Innboforsikringen forsikrer de eiendelen dine som befinner seg inne i huset. De store forsikringsselskapenes erfaring er at svært mange enten har for lav innboforsikring i forhold til eiendelenes verdier eller at de ikke har innbofors

ikring i det hele tatt.

Enten du leier en studenthybel eller er huseier og har husforsikring må du også tegne en innboforsikring for få dekning for skader på alle eiendelene din skulle uhellet inntreffe.

De fleste standard innboforsikringer dekker tap som følge av brann, vannlekkasjer, naturskader, tyveri og hærverk. De dekker også rettshjelp og flytte- og lagringsutgifter i forbindelse med skader. Hvor store totalsummer forsikringen dekker og eventuelle begrensninger på maks erstatningssum på enkeltgjenstander er viktig å være bevisst på. De fleste undervurderer verdien av innboet sitt.

De fleste forsikringsselskaper tilbyr gjerne en innboforsikring med ekstra dekning som gjerne går under navnet ”Innbo Ekstra”, ”Innbo Pluss” eller lignende. Disse vil dekke alt den vanlige innboforsikringen dekker samt en del andre uforutsette hendelser. Eksempler på dette kan være såkalte uflaksskader, skader forårsaket av dyr, juridisk hjelp ved forbrukerkjøpstvister, utvidet forsikringssum på enkeltgjenstander og andre hendelser.

Jo større forsikringssum du har behov for, jo dyrere blir selvfølgelig forsikringen.

Hva velger jeg?


Eier du ditt eget hus burde du altså tegne husforsikring, innboforsikring og sørge for at du er forsikret mot tap som følge av sopp og skadedyr. For å finne den beste forsikringen bør du hente inn tilbud fra flere selskaper slik at du finner den forsikringen med de beste vilkårene og den laveste prisen. Det er også viktig å skaffe seg et presist overblikk over verdien på eiendelene dine slik at du kan sette en realistisk forsikringssum.

Leier du leilighet eller bolig er det huseiers ansvar å forsikre selve bygget, men det er som regel ditt ansvar å forsikre innbo og minimum dine egne eiendeler. Er du student virker kanskje forsikringspremien som en unødvendig utgift, men er uhellet ute vil du være utrolig takknemlig for at du ofret de hundrelappene tidligere på året.


Billig innboforsikring

Innboforskringen skal dekke alle løse gjenstander som du oppbevarer i boligen din. Her velger man en sum som skal dekke verdien på alle gjenstandene du eier. Jo mindre forsikringssum jo billigere blir innboforsikringen. Når man skal velge innbosum må man tenke på værst tenkelig situasjon som om at en brann kan oppstå og alle eiendeler blir tapt. Derfor er det viktig å sette en sum som er høy nok til å dekke alle gjenstander som skal kjøpes inn på nytt.


Billig reiseforsikring

En helårs reiseforiskring er å anbefale, selv om du nesten aldri er ute å reiser i verden. En fullverdig reiseforiskring dekker alle reiser så lenge du er utenfor din egen inngangsdør.


Billig MC Forsikring

Mange forsikringsselskap tilbyr ikke å tegne MC forsikring alene. For å få billigst mulig MC-forsikring anbefales det å å få tilbud på alle dine forsikringer samlet slik at du oppnår større rabatter. Alle selskap tilbyr ytterligere rabatter om du samler 3 eller flere forsikringer.


Billig båtforsikring

Forsikringspremier på båt varier stort fra selskap ti selskap. Noen ganger kan det være hensiktsmessig å holde båtforsikring separat til et forsikringsselskap som spesialiserer seg på dette. Dette gjelder særlig dyrere båter med høy ytelse.


Forsikringsanbud.com

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo

Epost


post@forsikringsanbud.com

Åpningstider: 09.00 - 17.00